Binnenskamers theaterfestival

Beeldkazerne verandert in inspirerende theaterlocatie

Op zondag 4 oktober was de Beeldkazerne studio één van de verassende locaties tijdens het eerste Binnenskamers theaterfestival in Gorinchem.

Huiskamer Festival

Onder begeleiding van een gids bezochten groepen deelnemers vier huiskamers in de binnenstad van Gorinchem. Op iedere locatie kregen zij een korte theatervoorstelling te zien van verschillende artiesten. Deze artiesten waren van tevoren aangekondigd, maar de locaties bleven geheim. Zo werd het publiek getrakteerd op een verassende en prikkelende theatermiddag met muziek, kleinkunst, woordenkunst, toneel en muziek.

Het concept bestond al eerder, maar werd in Gorinchem nog niet eerder uitgevoerd. Reden voor Mirjam van den Boogaard en Annet Eikelboom om een eerste editie te organiseren in samenwerking met De Spreekkamer en theater ‘t Pand.

Aimabele Schoften

Bij de Beeldkazerne ondersteunen wij graag goede ideeën, wat ons reden gaf om ons ook aan te melden als verassende huiskamer. Met veel plezier waren wij daarom gastheer van kleinkunst-gezelschap de Aimabele Schoften. Dit cabarettrio, bestaande uit Izak Boom, Marcel Harmsen en Ferdinand Biesheuvel, bracht een luchtige mix van muziek, sketches, voordracht en ouderwetse onderbroekenlol. De goede sfeer, humoristische acts en de vele positieve reacties uit het publiek  maakten het tot een zeer geslaagde middag. Dank aan de organisatie, de schoften en het publiek!

Nieuwsoverzicht

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.