Eerste Beeldkazerne Magazine!

Originele digitale presentatie

Beeldkazerne presenteert zijn verhaal in een uniek interactief online magazine.

Direct online beschikbaar

Interactief, online, responsive en verrassend. Dat is het nieuwe magazine van de Beeldkazerne. Het magazine wordt niet geprint maar is direct online beschikbaar in een speciaal digitaal format. Dit betekent dat het interactief te lezen is en zelfs beschikt over dynamische content zoals filmpjes. Daarnaast is het magazine geheel responsive, wat betekent dat de vormgeving zich aanpast aan het apparaat waarop het vertoond wordt voor een optimale kijkervaring.

Inspirerende kennismaking

De eerste editie heeft de vorm van een inspirerende kennismaking met de Beeldkazerne. Zo is er een duidelijk wie, wat en hoe van de Beeldkazerne, maar richt het magazine zich vooral op de wensen van de lezer. Zo geeft een unieke case-study in Parijs een voorbeeld van de verrassende oplossingen die de partners van de Beeldkazerne daar realiseerden. Naar aanleiding van de grote belangstelling voor de historie van de studio is er ook een speciale pagina met de geschiedenis van dit unieke pand in beeld en hoe dit een verbinding vormt met de visie van de Beeldkazerne nu. Kortom, genoeg te lezen!

Lees het magazine!

Bent u geïnteresseerd in ook zo’n mooi magazine voor uw organisatie?

Online magazines, personeelsbladen, jaarverslagen, digitale brochures, event reviews, whitepapers, e-books, one pagers en meer. Het kan allemaal met een digitaal magazine. De voordelen:

• speelt in op de trends van storytelling, persoonlijke communicatie en meer visuele ‘bit sized content’
• volledig beeldvullend en responsive design: past zich dus aan gebruik op desktop, tablet en smartphone
• te personaliseren voor de ontvanger
• ontwerp en opmaak in uw huisstijl
• ook in te zetten als web-app
• zoekmachine geoptimaliseerd en integratie met Google Analytics
• integratie met Soundcloud, Youtube en Vimeo

Neem contact op voor meer informatie!

Nieuwsoverzicht

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.