Nieuwe Beeldkazerne Website!

Ook online bron van inspiratie

Na maanden conceptontwikkeling en voorbereiding is de nieuwe Beeldkazerne website nu eindelijk online!

Intelligente database in klassiek-moderne jas

De allernieuwste inzichten en technieken op het gebied van web-ontwikkeling, in combinatie met de rijke geschiedenis van onze studio aan de Dalemstraat. Dat was het uitgangspunt. En u staat centraal. Ik?

Wij vroegen ons af wat u als bezoeker van ons zou willen weten.
En hoe u dat zou willen vinden.
Daarop bleek echter geen eenduidig antwoord te geven. De ene bezoeker is de andere niet, en de Beeldkazerne kenmerkt zich juist door de grote verscheidenheid aan partners, opdrachtgevers en relaties. Bovendien prikkelen wij bezoekers graag met zaken die net buiten het eigen kader liggen!

Met dit in het achterhoofd kwam Rick met een interessant concept. Een website, waarin de bezoeker zelf kan navigeren in een database van projecten, op basis van zijn eigen interesse(s). Ieder project heeft verschillende labels, en is zo op verschillende manieren te vinden. Bent u alleen geïnteresseerd in bedrijfsfotografie? Of komt u uit de toeristische branche en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u gewoon benieuwd waar wij ons allemaal mee bezig houden? De website geeft het antwoord.

Het concept bleek geen gek idee, en beter: technisch mogelijk. Hiervoor gingen wij een samenwerking aan met Internetbureau Slik, toffe gasten die naast html ook de creatieve taal goed verstaan. Zij bouwden ons concept in werkelijkheid, door middel van een custom WordPress CMS in een herkenbaar, responsive (= geoptimaliseerd voor alle soorten schermen, apparaten en webbrowsers) en stijlvol ontwerp.

Beeldkazerne partners ook online onder één dak

Tot slot hebben alle partners hun eigen pagina op de website. Vanaf nu vind u dus alle informatie over Marcel, Rick en Stefan hier. Daarmee zijn/worden de persoonlijke websites opgeheven. Wilt u echter nòg meer weten? Dan zien wij u natuurlijk graag live!

Nieuwsoverzicht

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.