Over Ons

Beeldkazerne

Hét inspiratie collectief met verrassende oplossingen in onderscheidende communicatie. Met onze expertise, creativiteit en een methodische aanpak helpen wij organisaties effectief het verschil in profilering en communicatie te maken.

Beeldkazerne is een uniek samenwerkingsverband op het gebied van beeld- en marketingconcepten. Wij zijn specialisten in geloofwaardige communicatie voor onze opdrachtgevers. Vanaf het bepalen van de merkwaarde van een organisatie tot en met het creëeren van passende content.

Werk wat ertoe doet

Vanuit verschillende specialisaties werken Marcel Köppen, Stefan Bergman, Petra de Vries en Rick Roos samen in wisselende teams met eventueel externe experts genaamd “beeldgasten”. Dit garandeert onze opdrachtgevers, door het bundelen van passende specialismen, maatwerk van topkwaliteit.

Om de ontwikkeling van expertise en vakmanschap te kunnen blijven garanderen, hanteren wij het “Beeldkazerne 80 – 20 principe”. Een vast deel van onze tijd besteden wij aan ‘vrijwerk’, bestaande uit onderzoek, experiment en kunstenaarschap. Dit principe vormt de basis van waaruit wij onze klanten en opdrachtgevers onderscheidend van dienst zijn.

Zo maken wij werk wat ertoe doet.

Lees meer over MONTO MEDIA, Marcel Köppen Fotografie NICE projects & events en Rick Roos Cinematography

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.