Petra creëert events met impact

Petra is sterk in het bedenken, de organisatie en uitvoering van events voor bedrijven en overheid. Zij daagt u daarbij graag uit om op een andere manier naar uw event te kijken. 

Petra laat u op een andere manier naar uw event kijken

Petra is sterk in het bedenken, de organisatie en uitvoering van events voor bedrijven en overheid. Daar waar het draait om verrassen, verbinden, inspireren, motiveren, kennis delen en hoogtepunten vieren. Zij houdt de energie hoog en creëert een effectief en dynamisch programma dat aansluit op uw wensen en de wensen van uw gasten. Zij daagt u daarbij graag uit om op een andere manier naar uw event te kijken. Haar doel is om beweging te creëren en het event niet op zichzelf te laten staan, maar deel uit te laten maken van uw organisatiedoelstellingen.

samenwerken in wisselende samenstellingen

‘Werk je alleen?’ is een vraag die vaak aan Petra wordt gesteld. Zowel bij het ontwerpen, in de voorbereiding als tijdens de uitvoering van events, werkt zij echter samen met anderen. In steeds wisselende samenstellingen. Dat maakt haar werk creatief, dynamisch en afwisselend. Het is een belangrijke reden voor haar om te doen wat ze doet, elke dag met veel energie en plezier. Inmiddels heeft ze al heel wat jaren ervaring in de eventbranche. Sinds 2011 als eigenaar van NICE projects & events, waarbij de focus ligt op events voor het bedrijfsleven en de overheid (of een combinatie).

Samenwerken in verschillende vormen en voor verschillende doeleinden dus. Zij werkt graag met betrokkenen die dezelfde kwaliteit nastreven en passie uitstralen. Professionals die goed zijn in wat ze doen, openstaan voor gekke ideeën of zelf met ideeën of oplossingen komen. Mensen die plezier hebben en er staan als we ze nodig hebben.

passie voor vernieuwing en dieren

Zowel binnen de events als daarbuiten heeft ze een grote passie voor vernieuwing en innovatie. Daarbuiten geeft ze daar ondere andere invulling aan via het innovatieplatform BrainStroom. Op maatschappelijk vlak zet zij zich in voor een andere grote passie: dieren. Dat doet ze als bestuurslid van Stray Animal Foundation Platform.

Ik kan je helpen met:

Alle projecten van Petra

Petra is sterk in het bedenken, de organisatie en uitvoering van events voor bedrijven en overheid. Daar waar het draait om verrassen, verbinden, inspireren, motiveren, kennis delen en hoogtepunten vieren. Zij houdt de energie hoog en creëert een effectief en dynamisch programma dat aansluit op uw wensen en de wensen van uw gasten. Zij daagt u daarbij graag uit om op een andere manier naar uw event te kijken. Haar doel is om beweging te creëren en het event niet op zichzelf te laten staan, maar deel uit te laten maken van uw organisatiedoelstellingen.

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.