Drukwerkproducties Slot Loevestein

Vormgeving drukwerkproducties Slot Loevestein

Slot Loevestein, het beroemdste kasteel van Nederland, is meer dan een slot. Het is een levendige vesting waar jong en oud geboeid worden door de bijzondere verhalen. Om het kasteel zowel museaal als toeristisch op de kaart te blijven zetten is promotioneel drukwerk nodig.

Posters, flyers, advertenties, uitnodigingen voor bijzondere evenementen

Monto Media heeft diverse drukwerkproducties ontworpen en geproduceerd. Deze producties zijn door Stefan aan de hand van de voor Slot Loevestein geldende guidelines vervaardigd. Daarbij zorgt de consistentie in stijl voor de herkenning. Met zijn vakkennis van het drukwerkproces en papiersoorten, maken deze printmedia producties effectieve vormen van communicatie om potentiële bezoekers aan Slot Loevestein te verbinden.

Meer weten over vormgeving en productie van drukwerk voor uw organisatie en de voordelen die printmedia voor u kan bieden? Neem contact met ons op.

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.