etikettenlijn Sipro

Ontwerp nieuwe labels Sipro

Sipro is een professionele lijn van schoonmaakproducten van Siderius Zeepfabriek B.V. Siderius is bekend van onder andere Ossengal zeep. Als zelfstandig producent van reinigingsmiddelen, badcosmetica en consumenten merken, heeft Siderius meer dan 150 jaar ervaring.

Flexibel toepasbaar en uniform ontwerp voor uitgebreid Sipro assortiment

Hoe creëer je een uniform ontwerp voor een standaard assortiment gebaseerd op meer dan 300 basis recepten, waarop gemiddeld meer dan 15 modificatie met geur/kleur en dikte mogelijk zijn? Herkenbaarheid en rust in het ontwerp bieden ruimte voor een brede toepasbaarheid en zorgen voor een duidelijke informatie overdracht van het specifieke reinigingsmiddel.

Nieuw ontwerp met ruimte voor nieuwe wettelijke regelgeving GHS

Het standaard Sipro assortiment bevat meer dan 300 basis recepten, waarop gemiddeld meer dan 15 modificatie met geur/kleur en dikte mogelijk zijn. Het door Stefan gemaakte nieuwe ontwerp van de Sipro labels biedt ruimte voor de door GHS vereiste gevaren-symbolen en worden op de Sipro labels aangebracht. Deze symbolen zijn op de labels altijd minimaal 10 jaar leesbaar. Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals (afgekort tot GHS) is de wijze van indeling, kenmerking en etikettering van chemische stoffen en preparaten.  Het internationaal vastgestelde GHS-systeem is ontwikkeld door de Verenigde Naties en sinds juni 2015 van kracht.

Meer weten over het door Stefan ontwikkelde lijn van etiketten en labels? Benieuwd naar wat we kunnen betekenen op het gebied van productlabeling? Neem contact met ons op.

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.