GAIN fotografie & interieur design

Er valt nog zoveel te winnen …

GAIN Automation Technology kiest voor integrale toepassing eigen beeldtaal

De menselijke factor is van cruciaal belang

GAIN is een zeer belangrijke speler in de markt bij het realiseren van besturings- en informatiesystemen in industriële productieomgevingen. Met meer dan honderd ingenieurs en vanuit drie kantoren in Nederland levert GAIN met veel toewijding diensten en oplossingen op het gebied van productiebesturing en procesautomatisering.

Binnen dit hoog technologische speelveld is de menselijke factor van cruciaal belang. Marcel en Stefan hebben een beeldtaal ontwikkeld die recht doet aan de toegevoegde waarde van GAIN. De know-how en kennis van de specialist van GAIN in verschillende uitdagende settingen. Deze beelden spreken de taal van de klanten van GAIN en laten zien dat specialisten het verschil maken. Kortom: “Er valt altijd iets te winnen …”

Beeldtaal in nieuw hoofdkantoor

De beeldtaal is ook toegepast in het interieur van het nieuwe hoofdkantoor van GAIN. Dit schept verbinding tussen de medewerkers en bezoekende klanten van GAIN. Uniek is de toepassing van magneetwanden, waarbij op een flexibele wijze kan worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen binnen GAIN. Het gebruik van de diverse kaders op de kantoorwanden geven een chique en herkenbare uitstraling.

Een project van:

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

Als conceptontwikkelaar vertaalt Marcel Köppen uw wensen met vakmanschap en creativiteit in aansprekende en functionele beelden. Centraal in zijn werk staat de beeldtaal. Fotografie is niet het doel, maar het middel om een sfeer, statement, visie of boodschap te communiceren. Vanuit deze filosofie stelt Marcel zich al jaren ten dienste van de bedrijfsfotografie. Zijn wortels liggen in het vrije werk als documentaire fotograaf.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.