ICE I-Synergy Animatie

Slimme schoonmaakmachines in intelligente animatie

Stefan en Rick ontwikkelden heldere animatie voor baanbrekend systeem schoonmaakindustrie

Intelligent Cleaning Equipment

ICE is een wereldspeler in intelligente schoonmaakmachines. Tientallen jaren van ervaring zijn door ICE gebundeld tot de ontwikkeling van het voor de schoonmaakindustrie grensverleggende i-SYNERGY network – een baanbrekend systeem dat gebruikers meer controle geeft over zijn schoonmaakmachines en het schoonmaakresultaat.

De “The internet of things (IoT)” technologie van i-SYNERGY levert kosteneffectieve oplossingen op het gebied van reiniging, met onverslaanbare prestaties en een maximale efficiëntie.

Don't tell them, show them

De animatie is een goed voorbeeld van de kracht van storytelling. De eerste stap was het doorgronden van de complexiteit van het full-service i-synergy concept door Stefan en Rick. Vervolgens kon de essentie uitgewerkt worden in een script. Hierbij zijn de mogelijkheden en toegevoegde waarde van het full-service i-synergy concept kort en krachtig samengevat. Voor de vertaling naar beeld werkten zij samen met motion designer (en Beeldgast) Reinier Flaes, die als art director leiding gaf aan het animatieteam. Rick onderhield ondertussen de regie over beeld en geluid, terwijl Stefan het gehele productieproces overzag.

Door bewust te kiezen voor een grafische animatiestijl (motion design) oogt de animatie fris en staat de inhoud voorop. Door de machines te “abstraheren”, heeft de animatie ook een langere levensduur, mocht het machineprogramma worden vernieuwd en aangepast. Bij het intro is er bewust voor gekozen te laten zien wat het voordeel voor de klant is. Zo houden we de aandacht vast. De animatie is in twee versies geproduceerd, zowel in het Nederlands als met een Engelse spreker voor de internationale markt.

Meer weten over:

Een project van:

Gespecialiseerd als cameraman werkte Rick Roos mee aan verschillende speelfilms, documentaires, commercials en videoclips. Tegenwoordig produceert en regisseert hij echter volledig zijn eigen filmproducties, waarbij hij ook nog steeds de camera graag ter hand neemt. Als visueel verteller vertaalt hij uw idee, boodschap of merkwaarde in een overtuigend en helder beeldconcept. Een scherpe analytische blik, visueel denken en gedreven vakmanschap zijn hierbij zijn kwaliteiten.

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.