Interieurfotografie Worldhotel Bel Air

Overtuigende fotografie van hotel interieur

In opdracht van Worldhotel Bel Air verzorgde Marcel alle fotografie van het interieur en de architectuur van dit stijlvolle hotel in Den Haag.

Worldhotel Bel Air centraal in Den Haag

Het Worldhotel Bel Air is een stijlvol 4-sterren hotel gelegen in het centrum van Den Haag. Het heeft 300 hotelkamers en suites verdeeld over 9 verdiepingen met een prachtig uitzicht over de stad, Scheveningen en de zee. Door een frisse mix van verschillende moderne kamers, conferentie-mogelijkheden en de centrale ligging is het zowel interessant voor een zakelijk verblijf als een weekendje weg.

Overtuigende en wervende fotografie

De fotografie van het interieur is een van de belangrijkste verkoopmiddelen van een hotel. Geïnteresseerden willen graag een indruk krijgen van de sfeer, uitzicht, verzorging, meubilair, sanitaire voorzieningen, kleurgebruik, eventuele extra’s en natuurlijk de grootte van de ruimtes. Het fotograferen van deze interieurs komt dan ook erg nauw. Het beeld moet in één oogopslag kloppen en de kijker prikkelen.

Met de stijlvol ingerichte en zeer verzorgde kamers van Worldhotel Bel Air komt hier nog een schepje bovenop: een reden waarom Marcel met veel plezier hier met regelmaat fotografeert. Met een oog voor detail, technisch vakmanschap, gevoel voor compositie en in nauw overleg met de interieurontwerper wordt er zo steeds gewerkt naar overtuigende en wervende fotografie.

Meer weten over:

Onze specialist op het gebied van interieurfotografie:

Als conceptontwikkelaar vertaalt Marcel Köppen uw wensen met vakmanschap en creativiteit in aansprekende en functionele beelden. Centraal in zijn werk staat de beeldtaal. Fotografie is niet het doel, maar het middel om een sfeer, statement, visie of boodschap te communiceren. Vanuit deze filosofie stelt Marcel zich al jaren ten dienste van de bedrijfsfotografie. Zijn wortels liggen in het vrije werk als documentaire fotograaf.

In opdracht gemaakt van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.