Leegstandsbeheer Filmpromo

Op een maatschappelijk verantwoordelijke manier.

Een eerlijk en helder filmisch portret van de unieke werkzaamheden en diensten van Totaal Leegstandsbeheer.

Totaal Leegstandsbeheer

Bij Totaal Leegstandsbeheer hebben ze een geheel eigen en unieke kijk op het beheer van leegstaand vastgoed. Zo beheren zij leegstaand vastgoed op een maatschappelijk verantwoordelijke manier. Veiligheid en leefbaarheid staan daarbij centraal. Intensieve samenwerking met diverse maatschappelijke partners is hierin een belangrijke pijler. Met een woningcorporatie-achtergrond kennen zij tegelijkertijd ook de taal van hun opdrachtgevers. Zodoende zijn zij veel meer dan enkel een (leegstands)beheerder van vastgoed.

 

Eerlijk en overtuigend filmportret

Bij Totaal Leegstandsbeheer zijn het niet de stenen die centraal staan, maar juist het leven in en om het vastgoed. De proactieve houding van de medewerkers alsook de samenwerking met bewoners, politie, maatschappelijke sociale instanties en woningcorporaties is de basis van hun unieke concept. Maar hoe presenteer je dit kort en overtuigend?

Om dit inzichtelijk te maken kozen we ervoor om een korte promotiefilm te maken. Het medium film leent zich uitermate goed om grote processen en organisaties inzichtelijk en overtuigend  te presenteren. Door in beeld de verschillende werkzaamheden en diensten te combineren met korte quotes van betrokkenen krijgen we een helder, duidelijk en bovenal eerlijk filmisch portret. En dat viel op. Binnen een dag had de film meer dan vijfhonderd views op Youtube.

 

Meer weten over:

Geproduceerd door:

Gespecialiseerd als cameraman werkte Rick Roos mee aan verschillende speelfilms, documentaires, commercials en videoclips. Tegenwoordig produceert en regisseert hij echter volledig zijn eigen filmproducties, waarbij hij ook nog steeds de camera graag ter hand neemt. Als visueel verteller vertaalt hij uw idee, boodschap of merkwaarde in een overtuigend en helder beeldconcept. Een scherpe analytische blik, visueel denken en gedreven vakmanschap zijn hierbij zijn kwaliteiten.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.