MeerBusiness Filmpromo

Bedrijfsleven in Beeld

In deze promotiefilm voor MeerBusiness ZHZ wordt het bedrijfsleven in de regio Drechtsteden kort en krachtig verbeeld.

MeerBusiness ZHZ

MeerBusiness is een regionaal ondernemers-platform dat directeuren en managers van bedrijven, overheid en onderwijs uit de regio Zuid-Holland Zuid met elkaar in contact brengt. Dit doen zij door middel van diverse netwerkbijeenkomsten, nieuwsbrieven, debatten, partnerbijeenkomsten etc.

 

Verbindende rol gecommuniceerd in halve minuut!

Het bedrijfsleven in de regio van MeerBusiness ZHZ is zeer divers. Tegelijkertijd zijn alle activiteiten nauw met elkaar verweven door de gedeelde strategische locatie langs een aantal van Nederlands belangrijkste (water)wegen. Dit gegeven, in combinatie met de verbindende rol die MeerBusiness hierin biedt, vormde de blauwdruk voor deze korte promotiefilm. In slechts een halve minuut zien we verschillende branches, de rol van het water, verschillende vormen van communicatie, snelwegen en de verbindende rol van MeerBusiness.

Presentatie op Fenexpo

De video was drie dagen te zien op de MeerBusiness stand bij ondernemersbeurs ‘Fenexpo’. Daar werd ook het laatste beeld gefilmd waarin Ronald Kip (meerBusiness ZHZ), Henk Fenema (organisator Fenexpo) en Anton Barske (oud-burgemeester gemeente Gorinchem) een toast uitbrengen.

Meer weten over:

Geproduceerd door:

Gespecialiseerd als cameraman werkte Rick Roos mee aan verschillende speelfilms, documentaires, commercials en videoclips. Tegenwoordig produceert en regisseert hij echter volledig zijn eigen filmproducties, waarbij hij ook nog steeds de camera graag ter hand neemt. Als visueel verteller vertaalt hij uw idee, boodschap of merkwaarde in een overtuigend en helder beeldconcept. Een scherpe analytische blik, visueel denken en gedreven vakmanschap zijn hierbij zijn kwaliteiten.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.