Merkwaarde traject European Reliability Centre

Merkwaarde traject European Reliability Centre

Het European Reliability Centre (ERC) is gespecialiseerd in dynamische onderhoudsconcepten voor productiebedrijven. ERC staat voor een integrale dynamische filosofie: trainingsconcepten en dynamic RCM (Reliability-Centred -Maintenance), helpen opdrachtgevers de continuïteit van hun productieprocessen te optimaliseren.

Integraal inzicht, functionele waarde

Met het Monto Media Merkwaarde Model®, heeft Stefan ERC geholpen de focus en propositie in haar markt van productiebedrijven te verstevigen. Het geeft inzicht in de markt, de doelgroep en de concurrentie. Met een duidelijke missie, visie en belofte heeft ERC haar onderscheidend vermogen duidelijk gedefinieerd en welke toegevoegde waarde haar diensten hebben.

“Het European Reliability Centre is gespecialiseerd in het verbinden van proceskennis met technische kennis voor productiebedrijven. Hiermee biedt ERC opdrachtgevers integraal inzicht en daarmee toegevoegde waarde aan de stabiliteit en de betrouwbaarheid van het productieproces.”

Better proces, happy people

Meer weten over het door Stefan ontwikkelde Monto Merkwaarde Model® en de fundamentele bijdrage die het kan leveren aan uw organisatie? Neem contact met ons op.

Meer weten over:

Een project uitgevoerd door:

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.