Mini Burgertop Zwijndrecht

Mini Burgertop Gemeente Zwijndrecht!

Hoe geven de inwoners van Zwijndrecht de toekomstvisie vorm en hoe brengen we deze samen?

Concreet aan de slag in verbinding

Het eindproduct moet een (symbolisch) paraplu zijn die een beeld geeft van hoe Zwijndrecht er in 2040 uitziet, zonder daarbij in de details te gaan. De toekomstvisie vormt daarmee de kop van de omgevingsvisie. Concreet aan de slag met inwoners. Hoe kijken zij op hoofdlijnen tegen de toekomst aan van Zwijndrecht in 2040.

Pakkende werkvorm

Vanuit een ondernemende aanpak heeft Petra een passend concept van een mini burgertop ontwikkeld en begeleid. Laagdrempelig en positief in een pakkende werkvorm met resultaat. In verbinding tussen inwoners onderling en gemeente met een (tastbaar en creatief) sfeerbeeld en met uitgangspunten hoe Zwijndrecht in 2040 eruit ziet (toekomstvisie) als opbrengst. Dit geeft een kapstok als toetsing voor de lopende en huidige visiedocumenten op onderdelen.

Buiten de kaders

Wij hebben een mini-burgertop in samenwerking met NICE projects & events georganiseerd. Onze reden om hun in te schakelen was om buiten de kaders en creatief een programma te maken. Voor ons was het een geslaagde bijeenkomst. De zorgvuldigheid, samenwerkingsgericht en creativiteit zijn kenmerken van Petra die wij graag aanbevelen.

Tonia Ruybroek – Werkgroep participatie en toekomstvisie

Onze specialisaties:

Een project van:

Petra is sterk in het bedenken, de organisatie en uitvoering van events voor bedrijven en overheid. Daar waar het draait om verrassen, verbinden, inspireren, motiveren, kennis delen en hoogtepunten vieren. Zij houdt de energie hoog en creëert een effectief en dynamisch programma dat aansluit op uw wensen en de wensen van uw gasten. Zij daagt u daarbij graag uit om op een andere manier naar uw event te kijken. Haar doel is om beweging te creëren en het event niet op zichzelf te laten staan, maar deel uit te laten maken van uw organisatiedoelstellingen.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.