Marketing fotografie Corbulo Executive Search

Unieke beeldtaal voor Corbulo Executive Search

Vanuit de door Monto Media voor Corbulo ontwikkelde merkwaarde, is vanuit onze specialiteit marketing fotografie, een beeldtaal ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met Beeldkazerne partner Marcel Köppen. Corbulo is een exclusief search en interim management organisatie voor financials. Het internationale platform van Corbulo verbindt carrières van financials met duurzame organisatie doelstellingen. "Dedicated to financials".

Methodiek voor marketing fotografie met voorspelbaar eindresultaat

Op basis van de ruime ervaring met het maken van beeldmateriaal voor opdrachtgevers bij de Beeldkazerne, ontwikkelde Stefan van Monto Media een speciale methodiek voor het vormgeven van marketing fotografie concepten. De basis hiervan is een model, waarin het gewenste resultaat aan de hand van een aantal duidelijke aspecten wordt gedefinieerd, in overleg met de opdrachtgever. Na goedkeuring vormt dit de basis voor de uiteindelijke fotoshoot. Voordeel hiervan is dat resultaten beter aansluiten bij de verwachtingen van de opdrachtgever, de resultaten meetbaar worden en het proces efficiënter (en daarmee goedkoper) wordt.

Totale traject in de hand

De fotosessie vond plaats op een passende zakelijke locatie, waarbij de regie, casting van de modellen, visagie en kleding door de Beeldkazerne zijn verzorgd. Het beeldmateriaal van de serie is al in verschillende media-uitingen gebruikt, wat ook laat zien dat de foto’s breed inzetbaar zijn.

Het totale traject voor Corbulo bestond uit de ontwikkeling merkwaarde, missie, visie en strategie. Projectmanagement online platform, update huisstijl, beeldtaal en templates.

Marketing fotografie

Een project uitgevoerd door:

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

Als conceptontwikkelaar vertaalt Marcel Köppen uw wensen met vakmanschap en creativiteit in aansprekende en functionele beelden. Centraal in zijn werk staat de beeldtaal. Fotografie is niet het doel, maar het middel om een sfeer, statement, visie of boodschap te communiceren. Vanuit deze filosofie stelt Marcel zich al jaren ten dienste van de bedrijfsfotografie. Zijn wortels liggen in het vrije werk als documentaire fotograaf.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.