School & Bedrijf Fotografie

Onderwijs en Bedrijfsleven in beeld

In opdracht van School & Bedrijf, centrum voor onderwijs, overheid en bedrijfsleven, produceerde Stefan en Marcel aansprekende marketing fotografie.

Centrum voor onderwijs en arbeidsmarkt

School & Bedrijf is dé verbindende schakel tussen onderwijs, overheid en het bedrijfsleven in de regio Alblasserwaard – Vijfheerenlanden. Het centrum heeft een loketfunctie voor de verschillende partners, is een gesprekspartner voor externe partijen en organiseert jaarlijks de techniekmanifestatie ‘Game On’. Zo speelt het een zeer actieve rol om het onderwijs aan te laten sluiten op het bedrijfsleven. Om dit te visualiseren werd Beeldkazerne benaderd voor de ontwikkeling van aansprekend beeldmateriaal.

Beeldtaal voor diverse communicatiemiddelen

Allereerst werden de specifieke wensen door Stefan en Marcel vertaald in een speciaal werkdocument. De kernwoorden ‘gezamenlijk’ en ‘dynamisch’ vormden daarin de leidraad. Dit betekent dat op alle beelden niet meerdere individuen een handeling uitvoeren, maar dat juist het gezamenlijke karakter centraal staat.
Tegelijkertijd moesten de locaties en daarbij horende handelingen herkenbaar zijn voor de betrokken partners én representatief voor de regio. Al deze informatie kon vervolgens uitgewerkt worden in verschillende fotografie sessies, waardoor er op de locaties efficiënt en gericht gewerkt kon worden.

Bij de productie is rekening gehouden met verschillende mogelijke communicatie uitingen. De beelden hebben ruimte voor de toevoeging van teksten en/of banners en behouden zeggingskracht op klein én groot formaat. Zo worden zij gebruikt op de website en hangen in grote prints op het Da Vinci College als inspiratie voor de toekomst van de leerlingen.

Bent u ook geinteresseerd in een sterk beeldmateriaal voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Een project van:

Als conceptontwikkelaar vertaalt Marcel Köppen uw wensen met vakmanschap en creativiteit in aansprekende en functionele beelden. Centraal in zijn werk staat de beeldtaal. Fotografie is niet het doel, maar het middel om een sfeer, statement, visie of boodschap te communiceren. Vanuit deze filosofie stelt Marcel zich al jaren ten dienste van de bedrijfsfotografie. Zijn wortels liggen in het vrije werk als documentaire fotograaf.

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

In opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.