Slot Loevestein Advertising Fotografie

Overtuigen met beeldtaal

In opdracht van Slot Loevestein ontwikkelden we een vrolijke en frisse serie foto's volgens een eigen advertising fotografie methodiek.

Geweldig dagje-uit in beeld

Slot Loevestein is een unieke historische locatie en toeristische trekpleister in de uiterwaarden van de Waal en de afgedamde Maas. Het kasteel, en in geheel het fort, heeft veel te bieden. Bekend zijn vooral de verschillende activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden, zoals het riddertoernooi, bivak van de Napoleontische Orde en de winterkermis. Slot Loevestein is echter het gehele jaar geopend, en leent zich altijd voor een geweldig dagje-uit. Om dit te laten zien was er behoefte aan sprekend beeldmateriaal.

Eigen model voor advertising fotografie met voorspelbaar resultaat

Op basis van de ruime ervaring met het maken van beeldmateriaal voor opdrachtgevers bij de Beeldkazerne ontwikkelde Stefan een speciale methodiek voor het vormgeven van advertising fotografie concepten. De basis hiervan is een model waarin het gewenste resultaat aan de hand van een aantal duidelijke aspecten wordt gedefinieerd in overleg met de opdrachtgever. Na goedkeuring vormt dit de basis voor de uiteindelijke fotoshoot. Voordeel hiervan is dat resultaten beter aansluiten bij de verwachtingen van de opdrachtgever, de resultaten meetbaar worden en het proces efficiënter (en daarmee goedkoper) wordt.

Met deze opdracht voor Slot Loevestein is deze methodiek voor de eerste keer succesvol in de praktijk toegepast. Inmiddels zijn de foto’s van de serie al in verschillende media-uitingen gebruikt, wat ook laat zien dat de foto’s breed inzetbaar zijn.

Meer weten over de specialisatie:

Een Beeldkazerne productie van:

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

Als conceptontwikkelaar vertaalt Marcel Köppen uw wensen met vakmanschap en creativiteit in aansprekende en functionele beelden. Centraal in zijn werk staat de beeldtaal. Fotografie is niet het doel, maar het middel om een sfeer, statement, visie of boodschap te communiceren. Vanuit deze filosofie stelt Marcel zich al jaren ten dienste van de bedrijfsfotografie. Zijn wortels liggen in het vrije werk als documentaire fotograaf.

Geproduceerd in opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.