E-magazine Waterlinie on Wheels

Responsive online magazine over ontdekkingstocht Nieuwe Hollandse Waterlinie

Een strook land van 85 kilometer lang, gemiddeld drie tot vijf kilometer breed, die dwars door vijf provincies loopt. Van het Muiderslot tot aan de Biesbosch. Als de vijand kwam, werd de strook onder water gezet. Tot kniehoogte. Geen paard of kanon kwam er meer door, te ondiep om op te varen. Met forten op de plekken waar water geen natuurlijke barrière vormt.

We hebben het over de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Tot de komst van de luchtmacht een onneembaar obstakel voor elk leger dat op weg was naar het machtscentrum van Nederland. Weids landschap bezaaid met forten en sluizen, genomineerd als Werelderfgoed en exclusief onderwerp van het Waterliniemuseum-in-oprichting. Najaar 2015 opent dit nieuwe museum de deuren in het Fort bij Vechten in Bunnik. Samen met het Nederlands Vestingmuseum in Naarden en Slot Loevestein in Poederoijen moet het nieuwe museum het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie gaan vertellen.

Storytelling, persoonlijke communicatie en dynamische visuele content komen samen in één medium

Met het e-magazine Waterlinie on Wheels tour wordt een interactief en persoonlijk verslag verteld van de deelnemers aan deze ontdekkingstocht langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, met als hoogtepunt het in aanbouw zijnde Waterlinie Museum in Fort Vechten bij Utrecht. De deelnemers aan de tour zijn deskundigen op het gebied van musea, cultuur en overheden. Met persoonlijke quotes van de deelnemers en fotografische verslaglegging komt de Waterlinie on Wheels tour tot leven. Het volledig geoptimaliseerde e-magazine voor smartphone, tablet en desktop.

Bekijk hier het magazine!

Meer weten over deze bijzondere manier van storytelling? Neem contact met ons op.

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.