Gorinchem op weg naar GO2032

Het online actuele overzicht van projecten en ambities in Gorinchem

“Working The Future!”: Gorinchem op weg naar GO2032

Gorcumers en mensen uit de regio werkten vanaf 2016 een jaar lang aan de Visie van de stad. Een mooi traject, waarin iedereen zijn ideale stad mocht dromen. Jong en oud, man en vrouw, van iedere achtergrond. De vraag was: hoe ziet Gorinchem eruit in 2032, als de stad 650 jaar stadsrechten heeft?

Vervolgens zijn er meerdere projecten ontstaan die worden uitgevoerd door bewoners met ondersteuning van de gemeente. Deze projecten, te vinden op deze nieuwe website, passen allemaal bij het toekomstbeeld van de Visie voor de stad Gorinchem in 2032.

Een platform voor ideeën en initiatieven

De site www.go2032.nl is ontwikkeld en voorzien van een eerste content door Stefan. Hij is één van de initiatoren en ambassadeurs van de nieuw ontwikkelde visie van de stad.

De site laat in één oogopslag zien wat er vanuit de ambities binnen Gorinchem gebeurd. De heldere menustructuur helpt de bezoeker van de site om eenvoudig de voor hem relevante informatie te vinden. Met de toepassing van “tags” binnen artikelen worden er verbanden gelegd tussen de verschillende ambities. Dit om vooral de context en relatie tussen projecten te laten zien.

De website gaat de komende maanden zich inhoudelijk verder ontwikkelen tot het platform van ideeën, initiatieven, projecten, kennis, samenwerkingen en verbindingen in het kader van de veelzijdige ontwikkeling van Gorinchem.

Bezoek zelf de nieuwe GO2032 website

Een project van:

Monto Media geeft uw onderscheidend vermogen een eigen gezicht. Met creatieve concepten die uw merkwaarde ondersteunen en het rendement van uw marketing en communicatie verhogen. Onze concepten zorgen voor een sterker merk en een hogere omzet. Stefan Bergman is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van marketing en communicatietrajecten. Als ondernemer bekleedde hij directiefuncties bij verschillende bedrijven op het gebied van crossmedia en webapplicaties. Daarnaast heeft Stefan door zijn ervaring als consultant en projectmanager een grote hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling, e-commerce, ERP systemen en marketingautomatisering.

Gemaakt in opdracht van:

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.