Kort en krachtig de doelgroep bereiken

Met een goede promotiefilm breng je een product of dienst overtuigend en prikkelend onder de aandacht van je publiek.

Beleving staat centraal

Een goede promotiefilm stimuleert de kijker om actie te ondernemen. Of het nu gaat om het bezoeken van een evenement, het kopen van een product of het opnemen van contact voor meer informatie. Een belangrijk onderdeel is hierbij de beleving die gecommuniceerd wordt. Het medium film leent zich daarvoor als geen ander. De combinatie van bewegend beeld, muziek en geluid kan een kijker diep raken. Juist omdat een promotiefilm altijd kort van lengte is komt de keuze van de gebruikte shots, muziek en titels erg nauw. Aan de basis ligt daarom altijd een duidelijke premisse, die wordt gecommuniceerd in een helder visueel concept, toegespitst op de gewenste doelgroep.

Bij de Beeldkazerne hebben wij veel ervaring met het vormgeven van promotiefilms. Vanaf het begin bij het vaststellen van uw merkwaarde, het maken van een script en storyboard, tot en met de complete productie van uw promotiefilm(s): wij helpen u graag. Neem contact op voor meer informatie.

 

Alle projecten

Hoe kunnen wij helpen?

  • Ik geef toestemming aan Beeldkazerne om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.